Szanowni Państwo!

Drodzy Goście!

W najbliższych dniach startuje kolejny RESTAURANT WEEK POLSKA w którym mamy zaszczyt wziąć udział 🙂
Na tą niezwykłą edycje przygotowaliśmy dla Was specjalne MENU w wersji mięsnej i wegetariańskiej:

Menu A

1. Chłodnik z liści chrzanu, palony por, tapioca ziołowa, wędzony twaróg

2. Udko z kaczki, kopytka szałwiowe na maśle, modra kapusta, skorzonera, rabarbar, sos demi glace z jabłkami

3. Mus z truskawek i jogurtu, truskawki marynowane, beza wegańska.

Menu B

1. Krem pomidorowy, grzanka z oliwą ziołową, jogurt

2. Risotto z zielonym groszkiem i szałwią, piklowane zielone szparagi, bób

3. Mus z truskawek i jogurtu, truskawki marynowane, beza wegańska.

 

a do tego od sponsorów otrzymacie MARTINI Fierro Tonic i Coca Cola.

Szczegóły oraz rezerwacja stolików: https://tiny.pl/7938w

ZAPRASZAMY SERDECZNIE!